I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, November 6, 2011

berKORBAN apa saja

Assalamualaikum..


hello n hye u ols.. :)
long time x hupdate. so, hari raya ni aku nak gedix gedix santai boleh?
b4 tuh, belum terlambat nak wish kat u ols "Salam Aidiladha" or Selamat Hari Raya Korban.
sepanjang korang hidup, apa yang korang korbankan?
mesti banyak kaaan? mesti ada kan?
ok, macam aku pun. dah banyak yang aku korbankan.
berkorban selama 3 tahun untuk menamatkan diploma. dan sekarang berkorban masa sabtu ahad untuk buat part time study pulak.
bukan senang kerja sambil belajar. itu pun pengorbanan kan? hehe.
boleh di terima pakai tak?
dan hari ni.. aku terpaksa korbankan hati dan perasaan untuk biarkan ia pergi.
supaya dapat memuaskan hati kedua ibu bapa aku.
pengorbanan yang amat berat kan.
dan hari ni jugak, aku berkorban merelakan pemergian laptop aku yg da berusia 5 tahun.
laptop yang dah banyak berjasa dari zaman diploma sampai la sekarang.
sedih sedih. tahu?
kenapa laptop ni tinggalkan aku. tak pernah dia buat hal, meragam macam ni.
kenapa, aku pernah seksa kau ke?
ye, aku tau dalam hard disk tuh macam2 aku sumbat sampai kau pun dah migrane nak tampung. tapi tak kan kau buat aku macam ni. sampai hati.
hopefully ada la insan yang bermurah hati nak hadiahkan aku sejibik laptop berwarna fink !
dah la, penat la jari jemari menaip.
apa pun u ols. tak rugi kan kalau berkorban.
semoga segala pengorbanan yang dilakukan, mendapat point untuk bekalan di atas sana.
aiseh, ada macam ustazah tak ?
choppp si cantek dan si hensem.
hari ni korang makan apa ? mesti macam-macam kan.
apa pun, makan biar berpada. jangan sampai ada yang keracunan ye ?
PEAAAACE.
nanti aku hupdate lg ye. :)


PAPAI.

1 comment:

Bulan Syurga Firdaus said...

fifi sgh cni..lame x tgk cni hehehe